Laukausalttius ja huono hermorakenne! Katsokaa vaikka viimeisiä L-testejä ja kummallisen monta suoraan perintökaavaa noudattaen hyllytellään ääniarkuuden tai heikkohermoisuuden takia.
Myös viimeisimmät päivitykset Koiranetissä kertovat karua kieltään. Seliselitterlyt eivät menneetkään ihan nappiin. Siskokin meni samaan läjään. Pikkusen huonommilla pisteillä vielä ja laukausaltis!  Jalostusmateriaaliako? Vielä, kun tutkii koko kaartin, niin on liian paljon hylsyjä ja heikkoja pisteitä. Kenen etu se on, että noita jatketaan? Pennuttajan kukkaronko?

Niin se vain menee, selittelee sitten pennuttelija, mitä tahansa.

Kannattaa katsella aika tarkkaan, mistä sen PK-lajeihin ajattelemansa pennun hankkii! Jos sinne PK-puolelle mielii ja haaveilee, niin miksi ihmeessä ottaa hylsyvanhempien pennun? Heikkohermoiset pärjäävät agilityssä ja sen semmoisissa.
Siellä ne on kaiki luettavissaihan osa-alueineen- silmämuutoksineen sun muineen. Is in i hatten! :P

Sama se on silmäsairauksien kanssa- suoraan ja samalla on liian monta ollakseen sattumaa.

Yhdessä tokokisassa oli täyskopio emänsä alotokokisasta. Olisi voinut laittaa =-merkit , eikä olisi mennyt edes rahaa sen kisan tekemiseen.  Aivan yhtä kamalan näköistä. Säälitti se koiraraukka. Olisi paennut kehästä, jos olisi uskaltanut. Eihän se ole sen koiran vika, että se on tänne tehty ja mainonnalla hyvä harrastuskoira. Kasvattaja kyllä itse toteaa, ettei ole mikään kisakone- jos olisi, niin moisia ei tehtailisi.
Suunnitelmissa tietenkin uusiopenut!

Muutenkin hylsyvanhemmilla on luvattoman paljon pentueita- Bc on työkoira ja sillä pitää olla työkoiran hermot. Ei mikään hullun hyrrä ja heikkopäisenä kaahaava aropupu.

PS. Tähän tuli anonyymi kommentti meikäläisen agiammattilaisuudesta. Hyvä olikin ja kiitos vain kovasti. Jatkamme samaan malliin.