Tuohon rakettikirjotukseeni nyt tulee ihan joka päivä jokin kommentti, jota en anonyyminä julkaise. On esitetty ne raketit hyvänä sosiaalisuutena, on esitety, että itse toimisi ihan samoin, koska pakoputkikin voi joskus paukahtaa! Niinpä niin. Voihan se taivaskin tippua päälle.

Sitten minulle annetaan ohjeita, mitä pitäisi kirjoittaa: Kirjoita ihan oikeista ongelmista? Minkäköhänlaista ongelmaa saisi olla? 
Pitää arvostella kriittiseti omaa koulutusta. No , sitä olen tehnyt vuosikaudet, nyt vain enää on olemassa kaksi blogia- toinen tämä kaikenmaailman juttu ja toinen ihan omien koirieni kuvia, sattumuksia sun muuta. Treenit menevät suljettuun osioon ja lähinnä vain itselleni. En jaksa uskoa, että jotakuta kiinnostaa minun koirieni ohjatun noudon suunta tai vasemmalle käännökset.
Olen ollut tosi kriittinen omieni kanssa ja saanut palautetta, mutta se oppi ja palaute on annettu melko suorasanaisesti päin pläsiä.
Lisäksi minua kehoitetaan katsomaan omien koirieni elinoloja! No, huh, huh! Tämä on hubaisa! Jos huolettaa, aina voi pyytää eläinsuojelua tarkastuskäynnille.  Niillä ei ole kyllä minkäänlaista hätää tässä maailmassa, eikä niitä unohdeta sen jälkeenkään. Nille ei yhdellekään tarvitse laittaa kuonokoppaa, etteivät pure toisiaan tai muita koiria.

Eikä tänne kommentoija ole mikään jonkun toisen rodun edustaja. Tuskin tänne kukaan belsebuubinpaimenkoiran omistaja tulee ihmettelemään yhtään mitään. Kaikella on aina yhtymäkohta johonkin, jollain tavoin.
Mutta ihan rauhassa saa jokainen viedä sen turrensa sinne rakettien keskelle. Kennelliitto ja monet kasvattajat ja rotuyhdistykset ja ennen kaikkea minä olemme kaikki väärässä ja eihän siihen silloin mitään voi sanoa.
Toivottavasti se on se oma koira, joka karkaa tänä uutena vuotena. Niitä nimittäin katoaa todella paljon! Josko se huoli panisi sinne tuulitunneliin jotain esteitä, että sinne tarttuisi jotain.

Toinen juttu on tuo yhdistyksen foorumin ilmapiirikirjoittelu. Ketkä sinne nyt oikein laittavat niitä omia tuntemuksiaan huonosta ilmapiiristä? Näköjään ihan sellaiset, jotka itse kirjoittavat lähinnä onlinereitä, laittelevat kuvia, sopivat treeniajoista.
Mutta tänä aamuna siellä oli sellaista, johon yp:n on pakko jo puuttua. Siellä kirjoittaja väitti, että foorumin ilkeät ihmiset puhuvat perättömiä, levittävät perättömiä huhuja, huijaavat ja suurentelevat asioita.

Kyllä täytyy ihmetellä, että miten sellisen päästää näppäimistöstään, kun se oma kirjotustausta on pelkkää kuvaa, kuvaa, kuvaa ja näyttelyä, treeniä etseteraa.

Tuollainen väite, että julkisella foorumilla levitetään perättömyyksiä, on ihan vakavasti otettava väite, johon täytyy saada perusteet. Myös se, että siellä huijataan. Mitä huijataan? Ketä huijataan? Miten huijataan? Huijaus voi olla rikos.
...jatkuu...nyt tuli treenikutsu